Torsdag igen då..

Sitter och glor på tv, ska väl snart äta frukost. Hade tänkt att städa idag innan jobbet men det känns som jag struntar i det. Börjar väl jobba vid typ halv 2, sen efter jobbet ska jag följa med babe till nyköping. Och jag bara längtar tills imorn, först jobba och sen drar vi till landet och myser, sen på lördag så kommer Susanne och Ekman och grillar, mysigt!

Ha en bra dag!


Puss och kram

Då var det ny vecka igen...

Tiden bara rinner iväg, nu är det ny vecka och måndag igen. Idag har vi tömt lägenheten helt och den är städad och så med. Så imorgon ska vi lämna över nycklarna, Guud så skönt att det äntligen är färdigt.

Igår blev det gokart och aquagolf för boysen och vi andra satt och pratade lite och kollade. Idag har jag varit och jobbat med så det känns som att jag inte har gjort annat än att städat idag. Efter vi var klara med lägenheten så kom Ekman och Susanne och drack te på våran altan, det är mysigt med en egen altan.

Älskling och jag har planerat helgen med, för en gångs skull, vi åker till landet efter jobbet på fredag och kommer förhoppningsvis hem på söndag. Så Sandra det är bara att sparka på din karl och att ni kommer ut, lördag är jag ensam på dagen för Schullemannen ska jobba då. Lördag kväll kanske vi kan få till en grillning med. Bara att bjuda in sig själv, :P

Nej nu ska jag göra mackor till babe så att han har något att äta till frukost imorn.

God natt!

Helgen snart slut :(

Sitter och vilar en stund, har gått i affärer heela dagen. Jag har köpt 3 par skor, ett par svarta stövlar till hösten, ett par nya flipflop tofflor och ett par rosa randiga sandaler. Och sen köpte jag lite nya sängkläder med, mys.

Igår var jag i lägenheten och städade lite, så nu är det golvvård kvar i köket, hallen och vardagsrummet. Så babe sover en stund nu för han har varit på mantorp med Robin och när han vaknar så ska vi åka till lägenheten och plocka ur det absolut sista och städa sen är hela den saken ur världen och dessutom en sak mindre att göra på listan.

Igår var vi också hos Kolma och grillade med Manne, Emelie och Kolma så klart. Åt god mat, drack lite gott och pratade massor, eller mest Schullemannen.

Men nu är det dags att ta tag i livet en stund.

Ha en trevlig kväll.

Puss puss <3

Mycket att göra!

Nu ska jag försöka ta tag i det här med bloggandet igen, det har hänt mycket på senaste. Bland annat har vi flyttat till ett underbart hus, jag har tyvärr inga bra bilder än och allt är inte färdigt heller. Hästen som Chrilles mamma äger har fått ett föl, första smeknamnet var älgen. Men den är döpt till Tittur fra Sätra gård.



Sen har Sandra varit och hälsat på med, i fredags. Vi har varit i Ullared och fyndat lite med.
Just nu försöker vi bara få ihop de sista sakerna från lägenheten och få allt att stämma i huset. Just det ja, jag har fått nytt ställe att städa på med, Sandtorpet och det är nästan 6 timmar om dagen. :) Lördagen ska babe spendera med att jobba och jag ska flyttstäda lägenheten. Sen söndag blir det shopping med babes mamma. Nej nu ska jag gå och laga mat sen ska vi åka till lägenheten.

Ha en bra kväll!

Puss och kram

Jobba igen!

Idag ska det jobbas igen och jag har ingen som helst lust. Men babe har varit söt och ställt fram moppen utanför dörren, lagt hjälmen och nycklarna i hallen och allt detta före 06.30 imorse. Idag är han nog trött min älskling när han kommer hem. Jag har tänkt att vara duktig ikväll och uppdatera för de senaste veckorna, lusten och orken finns men tiden den är knapp. :P

Ha en bra dag!

Puss och kram

Later!

Nu har vi äntligen flyttat, men som ni vet så finns det mycket att göra då så en uppdatering kommer en annan dag, då ska ni få se massa fina bilder!

Ha det bra!

Puss och kram <3

Later!

Nu har vi äntligen flyttat, men som ni vet så finns det mycket att göra då så en uppdatering kommer en annan dag, då ska ni få se massa fina bilder!

Ha det bra!

Puss och kram <3

Regnar och regnar och åter bara regnar. :(

Äntligen fredag men fortfarande pissigt väder, jag kom hem för en stund sen, jag har jobbat färdigt för den här veckan och ska inte jobba igen förrens måndag vecka 30. Det blev en liten minisemester. :)

Gårdagen spenderades med babe på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte jag och babes mamma till maxi och glodde runt i ALLA affärer, Tack för en trevlig dag och tack för inflyttningspresenten! Igår kväll var vi hos Ekman och kollade på film, jaa eller Ekman och Älsk kollade på film och jag och Susanne tyckte bara den var tråkig.

Idag som sagt har jag varit och jobbat och nu ska jag äta frukost, om en stund kommer Sussa, babes moster, och hämtar mig. Vi ska till stan, hon ska göra snygga naglar, GUUD så avundsjuk jag är, och jag ska till forex och växla tillbaka babes pengar. När detta är färdigt ska vi hem till Sussa och tvätta våra kuddar och täcken, allt för att underlätta senare. Blir att äta lunch med Sussa me doch kanske ta en middagslur på hennes soffa. :P Jag är lite trött i mössan idag.

Ikväll blir det nog en sväng till Ekman och om jag och Susanne får bestämma så blir det kanske grillning och fia med hutt!

Ha en bra dag i regnet! Jag håller tummarna för solsken.

Puss och kram <3

Kartonglabyrint.

Vår lägenhet är som en kartonglabyrint, full med kartonger och saker som ska packas ändå känns det som att jag aldrig kommer någonstans att det inte händer något menar jag. Det jobbigaste är iaf gjort, Köket, nu finns bara det allra nödvändigaste kvar. På söndag ska det vara tomt och städat i vårat hus, sen är det bara att städa och fixa stenhårt!

I fredags var vi häst, hund och barnvakt ute hos babes mamma, hon och sambon skulle på fest, sen tittade vi in hos Ekman en sväng. Lördagen spenderades i Västerås, Power Meet närmare bestämt. Tack för en trevlig dag ni som var med! Man var skapligt trött på söndagen sen, gick ju upp typ 06.00 i lördags morse och var inte hemma förrens vid 02.30 typ. Men jag vilade upp mig lite i bilen. :P Söndagen gick ju nästan bara åt till att ta igen sig men jag och Älsk hann med en sväng till Motala med, åt mat på Hamnkrogen och pratade lite med Sanne och hälsade sen på syster Jenny, Enkido och Enya. Det var trevligt, Enkido har blivit så stor och Enya hade jag bara sett på kort förut.

Nej nu är det väl dags att ta tag i dagn och börja packa.

Ha en bra dag!

Puss och kram <3 

Mys pys!

Det regnar och åskar ute idag, någon där uppe måste ha tänkt på mig, nu när jag är i full gång med att packa kartonger menar jag. Ska var hos babes mamma ikväll, hon och hennes karl ska iväg och vi ska se till tonåring, hus, hund och häst. Hoppas bara tonåringen någon gång känner för att prata med mig igen! Imorgon blir det powermeet med Babe, Kolma, Manne och Mellis kanske någon mer.

Ha en trevlig helg!

Sammanfattning!

Tillbaka igen efter flera varma, soliga och händelserika dagar.
Så här kommer en sammanfattning!



Fredagskvällen innehöll bara mys, först åt vi ost och skinkpaj, då är babe glad!



Sen åkte vi och åt glass på smultronstället. <3



Babe med våra glassar. Mumsigt värre.



Lördagen spenderades på landet och jag tog detta kort, Älsk och jag funderar på att göra detta till en tavla att ha i vardagsrummet, vad tror ni?



Kvällen spenderades med Kolma, först grillade vi och sen åkte vi lite med pärlan eller rättare sagt vi körde ihjäl pärlan!
RIP Pärlan! <3



Söndagen småfixades det lite hemma och slappade, babe tog årets första dopp i Ågelsjön med.



Måndagen och tisdagen har spenderats på landet, babe och Patrik har varit duktiga och grävt. Jag har också varit duktig och städat våra domäner, så nu kan man faktiskt åka ut och bo en helg om man känner för det. I måndags tog jag årets första dopp, ihop med Älsk så klart. Såå jäkla skönt!



Idag har vi packat kartonger och varit och badat och så klart jobbat en sväng med. Jag bara längtar tills vi flyttar nu, har köpt lite nya fina saker till huset.



Måndag, tisdag oxh onsdagskvällen har vi varit hos Ekman och Susanne och ätit melon och druckit te, Mysigt. Det kanske blir Ullared med dem den 13 Juli. *Håller tummarna så det knakar*

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och mysa med Älsk, imorgon ska vi åka och fortsätta på landet, beroende på vilket väder det blir imorn annars får vi vara hemma och packa kartonger.

- Perssikan <3

RSS 2.0