Snart helg igen!

Räknar sekunderna tills det är helg, jag vill ha ett nytt jobb.
Idag gick jag upp halv sex som vanligt, fixade lite sockerkaka och varm choklad till robert, fixade mackor, måltidsdryck och sockerkaka till älsklingen och serverade frukost. Sen var det bara att ta tag i städningen, så nu ska jag snart städa toaletterna och sen är det dags att åka och jobba. Idag kommer nog Jennifer och gör mig sällskap på jobbet, det gör det lite roligare.

I helgen hoppas vi på att det händer något skoj, jennifer och jag slipper iaf att bära ved, så långt är vi nöjda!

ha en bra dag!

Puss och kram <3

Fredagsmys..

Sitter och slappar lite, väntar på att babe, jennifer och robert ska komma. Förhoppningsvis med mat också. Jag har precis badat, varmt och skönt. Jag har städat lite med, dammsugat och torkat golv, men damma och städa toaletterna får bli imorn.. Ja jag har ju inte bara städat idag, jag har ju jobbat med och fixade här hemma på förmiddagen. Jag är liite stolt över mig själv för jag fixade iordning i Schulles kontor förut så nu ser man lite mer än halva golvet iaf, så länge det varar vill säga. Nej nu ska jag ta en sista kraftansträngning och hänga tvätt.



Ha en bra kväll!

P&K <3

Heej!

Sitter och glor på tv, ska snart hoppa ner i ett bad tror jag. Idag har jag jobbat, städat, mitt kök och det skiner nu. Jag bjöd grabbsen på kladdkaka med, de har burit ved och så..

På lördag kommer nog min äldsta storasyster hit med sin man och sötaste Lovisa och på måndag kommer nog storasyster Jenny, Sanne, Enkido och Enya.. undra vad jag ska bjuda på?

Nej nu blir det bad!

God natt!

RSS 2.0