min karl.

Ett liv utan dig skulle inte vara något liv alls!



♥ Älskar dig mest av allt! ♥

God natt världen!

Helgen i korthet!

I fredags var vi på akuten med Schullemannen, han hade ont i vänsterarmen och lite i bröstet. Det var ingen fara med honom bara en tennisarmbåge och magkatarr.

I lördags började vi dagen med en fika hos babes mamma och sen åkte vi till landet med Ekman och fixade lite. Senare åkte vi hem och snyggade till oss och drog till augustifesten, jag, susanne, ekman och älskling åt mat på La uva och sen tog vi ett varv på marknaden, sen vid elva var det Roxanne som gällde och tjock-mankan... :P Kvällen avslutades på stranden.. På parkeringen mellan VK och Trädgårn, med goda drinkar och solstolar. Vi träffade Muppen en sväng med och hennes karl!

Igår så fixades det lite hemma, babe klippte gräs och jag pysslade lite inne, sen kom Jossan, Turbo, Cornelia och Ekman och fikade. Sen drog vi till gokarten, det var jag, babe, Turbo, Jossan, Kolma, Manne, Tjorven, Ida, Tommy, Nicke, Jessie, Emilia, Melinda och Cornelia, grabbarna koncentrerade sig på körningen och vi kvinns pratade skit. På kvällen grillade vi med Turbo, Jossan och Cornelia.

Tack för en trevlig helg allihopa!

Snart är det helg!

Såå underbart, jag bara längtar.. Nu i veckorna gör man ju bara samma saker hela tiden.. Tvättar, städar, lagar mat, jobbar osv. Men om det blir någorlunda väder i helgen så ska vi åka till landet och fixa till det sista.. eller jag tror det blir det sista.

Igår va vi på Augustifesten och tittade på fyrverkerierna, det var mysigt. Ekman var med och var duracellkanin och så Kolma också. Kvällen slutade med glass på donken och lite skitsnack på OK.

Nej nu ska jag gå och hänga tvätt och äta frukost med!

Ha en bra dag!

Puss och kram <3

Måndag som vanligt!

Då var det dags för jobb igen.. ovanligt va? Har absolut ingen lust idag, men vad har man för val. Helgen har varit lugn, babe var ju i STHLM i lördags och igår pysslade vi lite hemma. Så nu kanske det snart ser ut som ett hem igen. =P Nu ska jag vika lite tvätt och sen ska jag bege mig till jobbet.


Saknar denna pilutta massor, får träffa henne den 30 augusti på Albins dop. Babe och jag måste verkligen få ordning så Evelina kan komma och hälsa på en helg. <3


Ha en bra dag!

Älskar dig mest av allt, Christian Schulze.

Puss Puss <3


Äntligen Lördag.

Just nu känns det som att veckorna går såå sakta, men det är väl för att jag inte trivs med mitt jobb just nu. I dag är babe i STHLM med Kolma, fjant och några till, så jag ska passa på att fixa lite här hemma.. Ni vet tvätta, städa, byta lakan osv. Sen ska jag se om jag hittar något gott att dricka och bara njuta på vår altan. Och hoppas på att babe kommer hem hel och ren. :/

Nej om man skulle sätta fart då.

Ha en bra dag!

Puss och kram

Ny arbetsvecka igen!

Nu var det dags igen, jobb och jobb. I fredags var vi på Olearys och åt med Sussa, AnnaLena, Alex och Cissi. Cissi är babes kusin och bor i England och hon är gift med Alex. Sussa är ju babes moster och AnnaLena hennes kompis. Vi åt lite granna, åkte och handlade och åkte hem och mös. Vi träffade Frida och hennes karl på Coop med, trevligt trevligt. I lördags skötte jag hushållssysslor och sen drog jag, Ekman och Susanne och shoppade det sista och sen åkte vi till landet. Heelt underbart! Senare på kvällen så kom Kolma, Manne och Emelie också. Mycket sprit vart det och mycket skojigt var det. Igår kom Sussa, Alex och Cissi ut till landet och vi fixade lite så nu är det jättefint, och babe fixade färdigt  dräneringen så nu ska det bara byggas mur och fyllas igen. Kvällen spenderade vi hemma i vårt hus, och grillade hos babes mamma med. Tack alla för en trevlig helg!

Men nu är det dags att gå och jobba. Idag börjar jag än dra kosten med, hejdå till socker och fett!

Ha en bra dag!

Puss och kram <3

Helg igen <3

sitter hemma och väntar på att Susanne och Ekman ska höra av sig, vi åkte inte till landet igår för det var så tråkigt väder. Det bär av idag istället, men babe jobbar till 4 i Linköping, så vi åker och handlar och åker ut i förväg. Men som sagt de har inte hört av sig än och jag måste hinna till bolaget med.

Vaknade imorse och var dunderförkyld också, det beror nog på alla nya bakterier från barnen på dagiset. Men det går väl förhoppningsvis över snart. Men så länge är jag, min nässpray och panodil som ler och långhalm.

Hoppas ni har en trevlig helg allihopa!

Puss och kram

RSS 2.0