Helg <3

Har jobbet avklarat för den här veckan, såå skönt. Nu sitter jag och väntar på att babe ska vakna så vi kan åka till landet.
Ska spendera resten av dagen i en solstol. :P




Puss och kram <3

...

Packa, packa, packa, städa, tvätta, jobba, laga mat och åter packa kartonger.. Vill flytta NUU!

Såå saknad <3

Igår kväll kom babe hem, det är så mysigt att bara vara nära honom just nu, jag har inte släppt honom ur sikte idag. Det kändes att vi verkligen hade varit ifrån varandra, jag fick fjärilar imagen bara av att se honom och det pirrade i magen när han pussade mig och höll om mig. :)

Idag har vi bokat tid till handledarkursen, jag har gjort synundersökningen och fyllt i lite andra papper, så den 14 juli ska vi gå till körskolan. :D Såå nöjd.

Vi har varit och titta på en tomt idag med, som vi kanske ska bygga hus på. men det får vi se längre fram. Vi ska iaf bjuda på den.

Babe har veerkligen skämt bort mig den här veckan, först en ny mobil, sen att han såg till att mamma hämtade och skjutsade mig till tåget i helgen, sen igår när han kom hem hade han köpt parfym åt mig, sarah jessica parker parfymen, han hade också köpt toalettskyltar till huset, jättefina i mässing. Han hade köpt en skylt till grinden också och mario kart till vårat nintendo wii.. Så nu finns det massor att göra och skulle man få långtråkigt så är det ju bara att packa kartonger.


Ha en fortsatt trevlig dag, det ska jag! Jag njuter av varje sekund med älsk just nu.

Puss och kram

Idag kommer babe hem <3

Jag bara önskar han kunde komma nu. Ligger på soffan och vilar lite, jag har ju varit upp sen 5 imorse och somnade någon gång efter 1 inatt. Jag är lite sliten med andra ord. Om ett tag ska jag försöka göra mig vacker tills Älsk kommer och sen så ska det packas, tvättas och städas lite. Får se om jag ska äta mat hos babes mamma sen.


Ha en bra dag!

Puss och kram :) 

Hemma igen!

Nu har jag varit hemma ett par timmar, det har varit en trevlig helg, Tackar vi för!  Nu sitter jag med slingfärg i håret och pratar med Sandra om allt och ingenting, som vanligt alltså. Väntar på att babe ska ringa också, han kommer hem imorn min älskling. Jag har saknat honom massor och vill att han ska komma hem nu. Vi har fått vårat flyttdatum nu, 15 juli gäller så innan dess ska det packas som bara den. Och från den 15 så ska det städas som bara den..


Nej nu ska jag skölja bort färgen och sen sova..


God natt!

....

Glad midsommar!




Nu ska jag åka och köpa nya skor.. :D

Hoppas alla får en toppendag!

Puss och kram

Jessie<3Schulle



Du betyder allt för mig <3

Världens underbaraste man är min! <3

Tyckte så synd om min underbara älskling igår, ingenting går som han vill. Han gör allt för att ställa upp för andra och hälften utav alla människor skäller bara på han istället för att vara tacksamma.

Idag har babe skämt bort mig, han köpte en ny mobil till mig. Såå söt <3
Älskar dig massor darling!



Titta så fin den är min nya lur!

Imorgon är jag ledig, Guud så skönt, ska packa lite och så. Våran lägenhet är nämligen tagen, så någon gång mellan 15 juli och 1 augusti flyttar vi till vårat hus. Jag bara längtar. Jag har redan köpt lite saker, så det ska bli fint och hemtrevligt.

I helgen ska jag åka till Linköping och umgås med familjen, måste kolla busstider på tal om det, jag hoppas jag hinner med en sväng på IKEA för lite heminredning till och sen måste jag hitta en par nya sommarskor. Babe åker till England på lördagmorgon för att hälsa på sin kusin och fira hennes 30-årsdag, Grattis Cisssi! Babe kommer hem igen på måndag, Mig kommer sakna Älsk. På söndag kommer Emelie och Lisa och ska fixa mitt hår, göra slingor, och babe vet ingenting om det så vi får se om han märker något när han kommer hem.

Nu ska jag krypa ner i sängen med babe, God natt och sov gott!

Puss och kram

.....

Oskuld?
Nej det var länge sen
 - Någon gång haft sex med samma kön?
Nope, är jag inte intresserad av heller
 - Haft sex på offentlig toalett?
Nej inte än iaf 
 - Haft sex i duschen?
Jodå det har vi allt.
 - Kollat porrfilm?
Kolla väl någon gång när man var yngre, men det är inget som intresserar mig
 - Haft sex i snön?
Det är väl lite väl kallt
 - Haft trekant?
Nej
 - Haft gruppsex?
Aldrig
 - Drömt sexdrömmar?
Jajamen
 - Blivit påkommen när du haft sex?
Jaa det har jag, fler än en gång
 - Haft sex i en bil?
Japp, flera gånger i flera olika bilar.
 - Sugit av någon?
Klart det händer väl
 - Slickat någon?
Skulle jag aldrig göra
 - Haft sex i någon annans säng?
Japp
 - Ångrat att du haft sex med någon?
Ja det finns en
 - Haft sex på stranden?
Nepp
 - Har/haft kk?
Japp
 - Haft sex med någon annans flick/pojkvän?
Det är lite diffust på den biten
 - Tänkt på någon annan när du haft sex?
Inte vad jag kan minnas
 - Haft sex i någons förälders säng?
Jaha
 - Haft sex i sjö/hav?
Nope
 - Haft sex i pool?
Tror inte det
 - Haft sex med någon kompis bror/syster?
Nja
 - Somnat under sex?
Nej inte det
 - Haft sex när det är andra folk i rummet?
Jo då
 - Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv?
Japp, Älsk är 8 år äldre än mig
 - Varit med någon som är yngre än dig själv?
Bara typ månader yngre
 - Vågar du eller!?
Hoppar du så hoppar jag :D

:)

Nu har Evelina åkt hem :( och vi ska snart åka till Robertus och fira att han har tagit studenten, han vet ingenting om att vi kommer.. :P Nej nu ska jag vila en stund för jag är helt slut efter gårdagens jobb.

Jag fick en glad nyhet med.. from vecka 30 så ska jag jobba 30 timmar i veckan istället för 17 ½ timmar. Mer pengar i fickan och nya arbetsuppgifter, alltid lika skoj. :D

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Puss

Nu är hon här!

Sötaste Eve är här, sovandes på madrassen just nu.
Nu ska vi mysa vidare i soffan.. <3

trevlig helg!

God natt!

Har haft massor att göra idag och inget har gått som jag vill.
Imorn ska jag börja jobba klockan 06.00 och på eftermiddagen väntar ännu mera jobb, sommarstädning på Åbymoskolan sen säger jag hejdå till den byggnaden för två veckor. SKÖNT!
Så nästa vecka jobbar man bara på morgonen, Guud så skönt. Måndag eftermiddag ska antagligen spenderas med Anna, shoppa och spela wii heela dagen. =)

Men nu ska jag krypa ner i sängen med babe, eller min gamla gubbe som han får heta just nu. Han kallade precis Kendra, ni vet hon från Girls of the playboy mansion, för en liten fjortis, hon är 23 år och jag 21 år.

God natt!

God morgon!

Har precis varit och jobbat första svängen idag, gick upp 05.20 så nu är jag redigt trött.
Sitter i garaget med babe, väntar på att vi ska åka och äta frukost.. Skattepengarna kom ju in igår så nu är man inte fattiglapp längre.. ett tag iaf. =P

Idag kommer första intressenten och ska titta på lägenheten. Hoppas de tar den och fort också, helst från mitten av juli.

Nej nu ska jag vara social mot älsk igen. Börjar bli hungrig med.



På fredag kommer denna sötnos till oss. MYS.. <3

Ha en bra dag!


- Perssikan <3

Hoppas och hoppas!

Huset var helt underbart och jag vill flytta NU.
Dags att gå och jobba för andra gången idag, trött är jag som bara den.

Min älskling är världens underbaraste.. <3

Puss

Ny vecka igen.

Snart så har typ alla sommarlov, de som fortfarande har åldern inne vill säga. Det känns lite orättvist. Idag ringde min driftledare och jag ska börja med ett sommarvikariat på måndag, men jag ska gå brevid from imorn... Vet ni när jag börjar imorn?? klockan 6.00.. det känns minst sagt ovant med tanke på att jag har jobbat eftermiddagar i två månader nu, men gud så skönt och jobba morgon och kunna göra något annat på eftermiddagen sen. tyvärr är det ju bara vecka 25-28, så får vi väl se vad som händer sen.

Idag ska jag nog få ihop några kartonger, för det hände inte igår.

Men nu ska jag äta frukost.

Puss och kram <3

Söndag..

Idag ska man vara duktig och tvätta och kanske tom packa några kartonger. förhoppningsvis får jag se insidan i huset idag med... Håller tummarna. Nää nu är det dags att tag i dagen..


Hoppas ni haft en trevlig helg.

Puss <3

Lördag.. <3

Precis nyvaken och ska väl strax äta frukost, om babe får bestämma. Igår var vi hos Sussa och åt tacos, MUMS, och sen var vi på bio, vi såg nya terminator och den var sådär, okej men sådär. Och Sandra det blev ingen koll på huset igår, kanske idag.

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir det nationalsdagsfirande i öltälten i stan med Ekman eller något annat.. Ska gå och hoppa på Älsk nu så han går upp.. =P

Ha en trevlig dag!

Puss och kram

Gamla gubbar! :(

Bli väckt kvart över sju, det ringde på dörren och utanför stod en gammal gubbe och två andra fula karlar som skulle installera bredband.. de kunde ju åtminstone varit snygga eller något.. de ska hålla på och borra halva dagen, för ett jävla bredband som startas efter vi flyttar.. Fy faan vilken dålig start på fredagen.

Hoppas ni andra har haft en bättre start på dagen!


Puss och kram <3

.....

Babe fixade till den bärbara datorn igen.. =P så nu sitter jag här igen.. Pratar med syster Jenny på msn, ska väl ringa sandra sen, om hon är vaken vill säga? Igår bjöd Älsk på mat på Åby krog och sen åkte vi hem till Frisör-Per och firade hans födelsedag, med vänner och bekanta, det blev en rolig och kall kväll.. Vi satt ute på altan fram till tolv eller något. Idag ska jag forstätta att packa kartonger och sen ska det jobbas..

Ha en bra dag!


Puss Heej!


Onsdag igen..

Var lite deppig under gårdagen, fick inget svar från Adecco så jag var inte intressant för jobbet. TYVÄRR!
Men det positiva är ju att de första kartongerna är packade och nu väntar vi bara på att någon ska ta våran lägenhet. Jag bara längtar..  Idag ska jag fortsätta packa lite mer, jobb och kanske göra slingor. Vi får la se.
Ska väl säga det med att den bärbara datorn är lite trasig, så nu är det mest tråkigt att sitta vid dumburken.

Hoppas babe kommer ihåg att handla skagenröra till mig, såå sugen.

Ha en bra dag!


Puss och kram

Måndag!

Maten avklarad, bara disken kvar sen blir det raka vägen till soffan.
Idag har jag varit hos Anna en sväng, älsk bjöd på lunch på Åby krog, sen blev det jobb och sen matlagning.

Ha en bra kväll

Puss <3


RSS 2.0