Helgen i korthet!

I fredags var vi på akuten med Schullemannen, han hade ont i vänsterarmen och lite i bröstet. Det var ingen fara med honom bara en tennisarmbåge och magkatarr.

I lördags började vi dagen med en fika hos babes mamma och sen åkte vi till landet med Ekman och fixade lite. Senare åkte vi hem och snyggade till oss och drog till augustifesten, jag, susanne, ekman och älskling åt mat på La uva och sen tog vi ett varv på marknaden, sen vid elva var det Roxanne som gällde och tjock-mankan... :P Kvällen avslutades på stranden.. På parkeringen mellan VK och Trädgårn, med goda drinkar och solstolar. Vi träffade Muppen en sväng med och hennes karl!

Igår så fixades det lite hemma, babe klippte gräs och jag pysslade lite inne, sen kom Jossan, Turbo, Cornelia och Ekman och fikade. Sen drog vi till gokarten, det var jag, babe, Turbo, Jossan, Kolma, Manne, Tjorven, Ida, Tommy, Nicke, Jessie, Emilia, Melinda och Cornelia, grabbarna koncentrerade sig på körningen och vi kvinns pratade skit. På kvällen grillade vi med Turbo, Jossan och Cornelia.

Tack för en trevlig helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0